7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Burrebånd, B: 20 mm, hvid, selvklæbende, 5m

Varenummer (SKU): 5707167021194 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 126,00

(21 kundeanmeldelser)

Burrebånd med krog og løkke. Begge dele er selvklæbende

Features:
Colour: White
Length: 5 meters
Amount: 5 m

Burrebånd Selvklæbende Hvid 20mm – 5m … læs mere her

Er Burrebånd Selvklæbende Hvid 20mm - 5m på lager?

Annonce
Køb Burrebånd Selvklæbende Hvid 20mm - 5m

Beskrivelse

Burrebånd Selvklæbende Hvid 20mm – 5m beskrivelse:

  • Mærke: Diverse
  • Navn: Burrebånd Selvklæbende Hvid 20mm – 5m
  • Pris: kr. 126.00
  • ProduktID: 5707167021194

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Burrebånd Selvklæbende Hvid 20mm – 5m her.

Burrebånd Selvklæbende Hvid 20mm – 5m – slap af med strik og hækling

Mange er i den seneste tid, gået tilbage til røddere og er startet på at strikke og hækle- og det gælder ikke udelukkende kvinder, der i mange generationer har været dem med strikkepindende og hæklenålene. Vi er rykket et par generationer ned i dag der har taget strikning og hækling til sig, som deres bedstemødre gjorde. Rito.dk har nogle rigtig gode bud på garn, strikkepinde osv. i god kvalitet. Du får oven i købet, prisgaranti og en returret på flotte 365 dage, så ingen grund til ikke lige at købe Burrebånd Selvklæbende Hvid 20mm – 5m.

Burrebånd Selvklæbende Hvid 20mm – 5m giver dig prisgaranti

Burrebånd Selvklæbende Hvid 20mm – 5m er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i den godt sælgende kategori Håndarbejde > Lukninger > Burrebånd. Der kommer hele hele 365 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Burrebånd Selvklæbende Hvid 20mm – 5m. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Burrebånd Selvklæbende Hvid 20mm – 5m fra den meget brugte forhandler Rito.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder du noget for alle, og der kan klikkes køb på Burrebånd Selvklæbende Hvid 20mm – 5m. Når du handler online sparer du penge- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Burrebånd Selvklæbende Hvid 20mm – 5m med 365 dages returret

Shoppes der produkter online, får du andre fordele, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter du har købt dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Derudover har du et meget større udvalg, som gør det let at sammenligne priser, på tværs af forskellige webshops. Din sammenligning kan du rent faktisk lave på alle tider af døgnet, så længe du er online. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Shoppen sender din produkter til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online køen er der slet ikke, når du handler online, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær

21 reviews for Burrebånd, B: 20 mm, hvid, selvklæbende, 5m

Vær den første til at anmelde “Burrebånd, B: 20 mm, hvid, selvklæbende, 5m”