7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Scheepjes Catona Garn Unicolor 401 Dark Teal

Varenummer (SKU): 8717738974849 Kategori: Tag:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 22,00.Current price is: kr. 19,00.

(25 kundeanmeldelser)

Er du på udkig efter noget af det mest enkle, slidstærke, alsidige og billige garn på markedet, er det vores Scheepjes Catona, du skal vælge. Det er 100% bomuldsgarn, der kan bruges både til babylegetøj, hobby projekter, praktiske opgaver og til kreative … læs mere her

Er Scheepjes Catona Garn Unicolor 401 Dark Teal på lager?

Annonce
Køb Scheepjes Catona Garn Unicolor 401 Dark Teal

Beskrivelse

Scheepjes Catona Garn Unicolor 401 Dark Teal beskrivelse:

  • Mærke: Scheepjes
  • Navn: Scheepjes Catona Garn Unicolor 401 Dark Teal
  • Pris: kr. 19.00
  • ProduktID: 8717738974849

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Scheepjes Catona Garn Unicolor 401 Dark Teal her.

Scheepjes Catona Garn Unicolor 401 Dark Teal – slap af med strik og hækling

Over de senere år kan man se flere og flere, der er, gået tilbage til røddere og er startet på at strikke og hækle- og mange overraskes, når de ser at det ikke er den ældre generation af kvinder, der traditionelt har stået for det med at strikke og hækle i mange generationer. Det er ligeså ofte de unge i dag der har taget strikning og hækling til sig, som deres bedstemødre gjorde. Rito.dk er garant for de rigtige ting, du skal bruge til at strikke og hækle. Oven i hatten får du, prisgaranti og et helt års returret, så du kan med ro i dit sind købe Scheepjes Catona Garn Unicolor 401 Dark Teal.

Scheepjes Catona Garn Unicolor 401 Dark Teal giver dig prisgaranti

Scheepjes Catona Garn Unicolor 401 Dark Teal er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i varegruppen Garn > Garn Producenter > Scheepjes > Scheepjes Catona. Du får også hele hele 365 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Scheepjes Catona Garn Unicolor 401 Dark Teal. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Scheepjes Catona Garn Unicolor 401 Dark Teal i webshoppen Rito.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder du noget for alle, og der er det oplagte valg Scheepjes Catona Garn Unicolor 401 Dark Teal. Når der handles i webshop kan priserne findes lavere end i butikker- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Scheepjes Catona Garn Unicolor 401 Dark Teal med 365 dages returret

Husk at når du køber varer i webshops, er du stillet lidt bedre, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. når produkterne er købt online, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, i den store skov af webshops, der er derude. Din sammenligning kan du rent faktisk lave når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær

25 reviews for Scheepjes Catona Garn Unicolor 401 Dark Teal

Vær den første til at anmelde “Scheepjes Catona Garn Unicolor 401 Dark Teal”