7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

YKK Lynlås Aluminium 20cm 4mm Brun

Varenummer (SKU): 7316712055829 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 30,00

(21 kundeanmeldelser)

Features:
Material: Polyester & aluminum
Length: 20 cm
Width: 4 mm
Wash & Care: 40°C

YKK Lynlås Aluminium 20cm 4mm Brun … læs mere her

Er YKK Lynlås Aluminium 20cm 4mm Brun på lager?

Annonce
Køb YKK Lynlås Aluminium 20cm 4mm Brun

Beskrivelse

YKK Lynlås Aluminium 20cm 4mm Brun beskrivelse:

  • Mærke: YKK
  • Navn: YKK Lynlås Aluminium 20cm 4mm Brun
  • Pris: kr. 30.00
  • ProduktID: 7316712055829

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om YKK Lynlås Aluminium 20cm 4mm Brun her.

YKK Lynlås Aluminium 20cm 4mm Brun – slap af med strik og hækling

Det er ikke nyt, men flere og flere er, gået tilbage til røddere og er startet på at strikke og hækle- og det er ikke som mange tror, kun ældre kvinder, der i vores bevidsthed jo er dem, vi ser som de traditionelle strikkere. Unge sidder i dag lige så ofte med garnnøgler og er kreative der nyder at gøre brug af deres kreativitet med garn og pinde. Rito.dk har nogle rigtig gode bud på garn, strikkepinde osv. i god kvalitet. Oven i hatten får du, prisgaranti og kan returnere din vare i 365 dage, så du kan roligt købe YKK Lynlås Aluminium 20cm 4mm Brun.

YKK Lynlås Aluminium 20cm 4mm Brun giver dig prisgaranti

YKK Lynlås Aluminium 20cm 4mm Brun er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Håndarbejde > Lukninger > Lynlåse > 11-20cm Lynlåse. Der kommer hele hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af YKK Lynlås Aluminium 20cm 4mm Brun. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din YKK Lynlås Aluminium 20cm 4mm Brun fra den meget brugte forhandler Rito.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Hos webshoppens store udvalg er der helt sikkert noget for dig, det kan jo passende være YKK Lynlås Aluminium 20cm 4mm Brun. Køber du varer online sparer du penge- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

YKK Lynlås Aluminium 20cm 4mm Brun med 365 dages returret

Køber du varer online, er der bedre fordele, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, der er endda shops, der vælger at give mere og nogle giver endda et helt års returret. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, som gør det let at sammenligne priser, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan faktisk sammenligne priser fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Shoppen sender din produkter til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan vælge det, det er lettes for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær

21 reviews for YKK Lynlås Aluminium 20cm 4mm Brun

Vær den første til at anmelde “YKK Lynlås Aluminium 20cm 4mm Brun”