7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

YKK Lynlås Aluminium 22cm 4mm Hvid

Varenummer (SKU): 7316712027277 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 30,00

(23 kundeanmeldelser)

Features:
Material: Polyester & aluminum
Length: 22 cm
Width: 4 mm
Wash & Care: 40°C

YKK Lynlås Aluminium 22cm 4mm Hvid … læs mere her

Er YKK Lynlås Aluminium 22cm 4mm Hvid på lager?

Annonce
Køb YKK Lynlås Aluminium 22cm 4mm Hvid

Beskrivelse

YKK Lynlås Aluminium 22cm 4mm Hvid beskrivelse:

  • Mærke: YKK
  • Navn: YKK Lynlås Aluminium 22cm 4mm Hvid
  • Pris: kr. 30.00
  • ProduktID: 7316712027277

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om YKK Lynlås Aluminium 22cm 4mm Hvid her.

YKK Lynlås Aluminium 22cm 4mm Hvid – slap af med strik og hækling

Flere og flere er, begyndt at fordybe sig i garnnøgler, strikkepinde, opskrifter, masker og hæklenåle- og det er ikke som mange tror, kun ældre kvinder, der i mange generationer har været dem med strikkepindende og hæklenålene. Det er faktisk den yngre generation i dag der sidder med strikkepindende og slår masker op. Rito.dk er stedet med de helt rigtige garntyper, hæklepinde osv.. De har endda valgt at give dig, prisgaranti og kan returnere din vare i 365 dage, så ingen grund til ikke lige at købe YKK Lynlås Aluminium 22cm 4mm Hvid.

YKK Lynlås Aluminium 22cm 4mm Hvid giver dig prisgaranti

YKK Lynlås Aluminium 22cm 4mm Hvid får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i kategorien Håndarbejde > Lukninger > Lynlåse > 21-30cm Lynlåse. Der følger også hele 365 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af YKK Lynlås Aluminium 22cm 4mm Hvid. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres YKK Lynlås Aluminium 22cm 4mm Hvid online hos webshoppen Rito.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her kan du helt sikkert finde noget du kan li, som jo fx kan være YKK Lynlås Aluminium 22cm 4mm Hvid. Når der handles i webshop kan priserne findes lavere end i butikker- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

YKK Lynlås Aluminium 22cm 4mm Hvid med 365 dages returret

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, får du nogle bedre betingelser, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. når dine varer købes i en shop, en del shops efterhånden giver endnu mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det gør en prissammenligning let, i den store skov af webshops, der er derude. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser på alle tider af døgnet, så længe du er online. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det giver en god fleksibilitet for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær

23 reviews for YKK Lynlås Aluminium 22cm 4mm Hvid

Vær den første til at anmelde “YKK Lynlås Aluminium 22cm 4mm Hvid”